Mercuri Urval

Teamleider Shop Support - Son

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-11-2016 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Son Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Arbeidsvoorwaarden zijn marktco...
Voor Decor Son in de omgeving van Eindhoven zoeken wij kandidaten voor een internationale managementfunctie in de doe-het-zelfmarkt.

Teamleider Shop Support
Internationale retail partner die zorgt voor hoge klanttevredenheid

In deze functie
ben je verantwoordelijk voor de excellente internationale roll-out en presentatie van het totale assortiment van Decor Son op de winkelvloer van haar klanten. Je geeft sturing aan de performance van externe bureaus en hebt de dagelijkse leiding over een internationaal team van 5 merchandisers. Je zorgt voor een optimale planning van de winkelbezoeken en een gestructureerde marktbewerking. Je verhoogt door verbeteracties op gebied van merchandising, schaponderhoud en kwaliteitscontroles, de omzet en klanttevredenheid. Je werkt integraal nauw samen met 3 collega Teamleiders en rapporteert aan de Commercieel Manager.

Gevraagd wordt
een koersvaste en inspirerende leidinggevende, die in een dynamische en ook hectische markt, grip en overzicht weet te behouden op zijn team en organisatie. Jouw profiel:
  • Een commerciële hbo vooropleiding (of denk- en werkniveau).
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende customer of shopsupport functie, bij voorkeur in de DHZ, retailmarkt en/of voor het groot winkelbedrijf.
  • Ervaring met inkoop en aansturing van externe merchandise en retail support bureaus
  • Op zoek naar internationale fieldmanagement positie en een langdurig dienstverband bij een familiebedrijf met sterke bedrijfsnormen en hoge klantwaarden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Frans is een pre.

Decor Son biedt een belangrijke spilpositie voor het borgen van klanttevredenheid en toekomstig rendement. Een competitieve marktomgeving waarbij professionaliteit aan de leverancierszijde een absolute must is. Een veelzijdige, operationeel management functie bij een succesvol familiebedrijf met korte communicatie lijnen, een sterke klantgerichtheid, strak regelvermogen en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. ISO 9001 gecertificeerd. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Decor Son is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring als groothandel voor vrijwel alle spelers in de Doe-Het-Zelf markt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië. De organisatie, met ruim 150 medewerkers, levert een groot assortiment producten (ruim 5.000 artikelen). Dit betreft onder andere: decoratieve wandbekleding, bouwmaterialen, sierbestrating, tuin, isolatie en tegels. De organisatie wordt gedragen door drie krachtige pijlers: Trade, Logistics en Production. Decor Son werkt samen met partners over de hele wereld, heeft drie productiebedrijven en een uniek distributiecentrum van ca.100.000m2 in Son. Om de internationale groei en ambitie van beste groothandel voor de DHZ markt, dagelijks waar te maken, is kwalitatief goede support van de zeer uiteenlopende winkelformules noodzakelijk. Ter aansturing en professionalisering van het huidige shop support team zoeken wij een Teamleider Shop Support

Ben je graag de verbindende schakel met alle bekende A merken in de DHZ markt? Reageer dan via de 'Solliciteer' button. De vacature vind je onder ref.nr. 2545 of met zoekterm ‘Decor Son’. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Nico van Hertrooij, consultant Mercuri Urval, 040 - 266 98 00. Zie ook www.decorson.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Eindhoven, Manager shop support, Commercieel manager winkels.

Contactgegevens

Contactpersoon Nico van Hertrooij
Telefoon 040 - 266 98 00

Vestigingsplaats

Solliciteer