Mercuri Urval

Team Lead Auditor - Geldermalsen

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 17-11-2017 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Geldermalsen Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform salaris
Normec Certification BV gevestigd te Geldermalsen is een snelgroeiende Nederlandse onderneming die actief is in testen, inspecteren en certificeren op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Normec beschikt over een geaccrediteerde certificatie-instelling op product- en managementsystemen, een inspectie-instelling en een eigen laboratorium. De nieuwe aandeelhouders willen door organische groei en overnames met de organisatie een toppositie in de Nederlandse markt gaan innemen. Om deze ambitieuze doelen te bereiken zijn wij ter versterking van het nieuw te vormen managementteam op zoek naar een ervaren m/v.

Team Lead Auditor
Peoplemanager, Coach en Professional


In deze nieuwe positie bent u verantwoordelijk voor de output, procesverbeteringen, de ontwikkeling in expertise, kwalitatieve vaardigheden, uitbreiding van uw team met nu ca. 12 auditoren. U wint met het gemotiveerde team dagdagelijks het vertrouwen en respect van de diverse stakeholders zijnde: klanten, certificaathouders, adviseurs en ook de toezichthouders. U coacht, toetst en waarborgt het behalen van de targets door de teamleden en van de organisatie. Daarnaast bent u zelf grotendeels als auditor en klantpartner actief in diverse branches. U staat in nauw contact met de vakinhoudelijke managers en hebt informele en korte communicatie lijnen naar de Managing Director.

Normec vraagt een teamspeler en netwerker, die de Normec-kernwaarde “altijd beter” verinnerlijkt en met veel succes invult.
  • Een afgeronde hbo/wo vooropleiding bij voorkeur HVK (Hoger Veiligheidskundige) of arbeid hygiënist.
  • Kennis van kwaliteits- QHSE-management systemen, TIC normen en wetgeving.
  • Ruime ervaring als gecertificeerd Lead Auditor en toe aan een midden management c.q. MT positie.
  • Goede (ook redactionele) beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Normec biedt de kans om eigenaarschap te mogen dragen voor een teamresultaat. Een uitdagende combinatiefunctie van zowel uitvoering als leiding geven aan professionals. Een divers pallet met ervaren en enthousiaste jonge auditoren die nog tot een effectief samenwerkend team moet worden samengesmeed. Een bedrijf dat volop in beweging is en die de gevestigde bureaus durft te challengen. Korte lijnen naar een moderne directie die zorgt voor een duidelijke strategie,
continu verbeter cultuur en topfacilitering. Toekomstperspectieven en goede arbeidsvoorwaarden.

Heeft u passie voor het auditvak en hart voor de zaak? Reageer dan met uw cv en korte motivatie brief via de 'Sollicitatie' button. U vindt de vacature met ref nr. 4231 of via de zoekterm “Normec”. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Nico van Hertrooij en Emile de Bruijn, consultants van Mercuri Urval, tel. 040 - 266 98 00. Zie ook
www.normeccertification.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Adviesbureau / Consultancy
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, Utrecht, Fulltime, Kwaliteitsmanager, Teamleider.

Contactgegevens

Contactpersoon Emile de Bruijn
Telefoon 040-2669800

Vestigingsplaats

Solliciteer