Mercuri Urval

Service Engineer bij engcon - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 10-10-2016 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Amersfoort Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Ben jij de ervaren servicemonteur die op zoek is naar een zelfstandige functie in de wereld van graafmachines? Voor engcon in Amersfoort, met werkgebied heel Nederland zoeken we een ervaren

Service Engineer

Zelfstandige monteur voor het onderhoud van tiltrotators in Nederland


In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle onderhoud en after-sales services van de engcon producten bij bestaande en nieuwe klanten in Nederland. Met ondersteuning van een technisch team in Zweden zorg je ervoor dat gemelde problemen tijdig en accuraat worden opgelost. Je legt en onderhoudt contact met lokale werkplaatsen, onafhankelijke service partners en dealers om engcon te promoten en te helpen bij installaties en bij service vragen van uiteenlopende aard. Je bent verantwoordelijk voor de onderdelenvoorraad en geeft technisch advies over nieuw te verkopen producten. Je vormt samen met een commercieel medewerker binnendienst en de area sales manager een nauw samenwerkend team. De organisatie groeit sterk en jouw bijdrage is van cruciaal belang voor het succes. Je standplaats is Amersfoort en je werkt door heel Nederland.

Wij zoeken een verantwoordelijke en energieke service engineer. Iemand die zelfstandig werkt en graag letterlijk de handen uit de mouwen steekt. Je snapt wat het probleem van de klant is en weet hoe je dit moet oplossen. Je werkt nu bijvoorbeeld als chef werkplaats of als zelfstandig monteur. Je bent gemakkelijk in de omgang en communiceert met iedereen binnen de wereld van graafmachines, waaronder machinisten op een graafmachine.

Jouw profiel:
  • Minimaal 5 jaar service engineering ervaring.
  • Gedegen kennis van hydraulische en elektronische systemen van graafmachines of vergelijkbaar.
  • Een technische opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, is een pre.
  • Ervaring met geven van technisch advies over technische producten en diensten.
  • Ervaring met het beheren van voorraden van onderdelen is een pre.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bereid om door heel Nederland te werken en af en toe te reizen naar Zweden.

engcon biedt een uitdagende en zelfstandige positie bij een wereldleider. Een sleutelrol in een mooi bedrijf met mooie producten. engcon gelooft dat elke medewerker een cruciale rol voor het bedrijf vervult. Goede arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing.

engcon, met hoofdkantoor in Zweden, is producent van tiltrotators en uitrustingsstukken met een wereldwijd leidende positie. Deze rotators (draaikantelstukken) werken als een 'pols' voor een graafmachine en kunnen kantelen en draaien in elke richting. Het familiebedrijf bestaat ruim 26 jaar, heeft ongeveer 160 medewerkers en een jaarlijkse omzet van € 60 mln. De producten worden wereldwijd verkocht en gedistribueerd via eigen verkoopkantoren en geselecteerde dealers, met ultieme focus op eindgebruiker. engcon heeft groeiambities voor de Nederlandse markt en is bezig dit te realiseren. Om deze groei mede mogelijk te maken is goede service van onderscheidend belang en daarom zoeken wij een ervaren en hands-on Service Engineer.

Interesse? Solliciteer via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met referentienummer 2450 of via de zoekterm ‘engcon’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Aukes, consultant bij Mercuri Urval, tel. 033 – 450 14 00. Kijk ook op www.engcon.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Amersfoort, Werktuigbouwkundige, Technicus, Service monteur.

Contactgegevens

Contactpersoon Wouter Aukes
Telefoon 033 – 450 14 00

Vestigingsplaats

Solliciteer