Mercuri Urval

Senior Inkoper - Belfeld

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 22-09-2016 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Belfeld Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform salarispakket
Zoek jij een all round positie waarbij je met overtuiging en elan de inkoop professionaliseert en op de kaart zet? Ben jij de stevige onderhandelaar die zorgt voor een geoliede supply chain?

Ter uitbreiding van het commerciële team zijn wij voor Vipack in Belfeld op zoek naar een pragmatische

Senior Inkoper

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkoopresultaten van Vipack. Je start met het verder optimaliseren van de inkoopprocessen. Je monitort en initieert tenders voor de belangrijkste inkooppakketten (o.a. verpakkingen, was-actieve stoffen, parfums, etiketten, transport). Naast besparingen realiseer je daardoor duidelijke samenwerkingsafspraken en partnerships op basis van SLA’s. Je geeft vorm aan het inkoopbeleid en zorgt zelf ook voor een adequate vastlegging en opvolging. Je levert een belangrijke bijdrage aan een optimale supply chain in nauwe samenwerking met verkoop en operations. Als sparringpartner van de directie bouw je mee aan de professionalisering van de organisatie en draag je bij aan de borging van de continuïteit en groei. Je rapporteert aan de Directeur Commercie, Inkoop en R&D.

Gevraagd wordt
een communicatief sterke onderhandelaar die toe is aan eindverantwoordelijkheid voor een brede internationale inkoopportfolio. Een initiatiefrijke organisator die snel schakelt en structuur aan kan brengen. Je zoekt een all round positie waarbij je met overtuiging en elan de inkoop professionaliseert en op de kaart zet. Jouw profiel:
  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een commercieel economische richting, aangevuld met NEVI 1 en 2.
  • Minimaal vijf jaar ervaring als initieel inkoper van grondstoffen en verpakkingen, bij voorkeur in de FMCG en procesindustrie.
  • Ervaring met het uitbrengen van complexe tenders.
  • Ruime kennis van ERP (Exact Globe) en Excel.
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Vipack biedt een brede eindverantwoordelijke, operationele en strategische inkooppositie met veel invloed op verdere resultaatverbetering. Een organisatie met een belangrijke marktpositie, klaar om door te groeien. Een hectische, informele omgeving die zich kenmerkt door klantgerichte flexibiliteit. Ervaren en deskundige collega’s. Veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconform salarispakket.

Helichem-Vipack (Helichem Groep) ontwikkelt, produceert en verkoopt vloeibare was- en reinigingsmiddelen, wasverzachters, producten voor persoonlijke verzorging en een brede range aan specialiteiten voor vlekkenverwijdering en onderhoud. Afnemers zijn de grote supermarktketens en groothandelsbedrijven in Nederland en de ons omringende landen in Europa. Er zijn productielocaties in Belfeld en Landgraaf en er is een distributiecentrum in Kerkrade. Er werken in totaal ruim 120 medewerkers. Helichem-Vipack heeft een sterke positie en reputatie opgebouwd door haar knowhow, innovatie en brede pakket aan producten en diensten. Het fundament voor verdere groei is gelegd. Om het concurrerend vermogen van Vipack verder te vergroten is versterking nodig op (strategisch) inkoopgebied.

Wil jij de concurrentiekracht van Vipack snel versterken? Solliciteer dan nu via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature via ref.nr. 3198 of zoekterm ‘Vipack’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marike Witteveen, consultant Mercuri Urval via 040 - 266 98 00. Kijk ook op www.vipack.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Chemische
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Venlo, Inkoop specialist, Purchaser.

Contactgegevens

Contactpersoon Marike Witteveen
Telefoon 040-2669800

Vestigingsplaats

Solliciteer