Mercuri Urval

productmanager - IJsselstein

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-10-2016 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats IJsselstein Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris de arbeidsvoorwaarden zijn mark...
ABS All Brake Systems bv is dé Europese specialist op het gebied van remmen, stuurdelen en wiellagers voor de automotive aftermarket. Vanuit IJsselstein houden zo’n 100 medewerkers zich bezig met verkoop en distributie van de onderdelen. Via geselecteerde partners levert ABS ruim 28.000 verschillende onderdelen direct uit voorraad in vrijwel alle Europese landen en ver daarbuiten. ABS is een professionele speler in de automotive aftermarket die op basis van partnership samenwerkt met klanten en leveranciers om de verkoop, distributie en montage van onderdelen simpel, eenvoudig en winstgevend te maken voor alle partijen. Vandaar de slogan: “ABS, DRIVEN BY EXPERTISE”. ABS heeft groeiambities en wil de organisatie de komende jaren uitbreiden en versterken. Hiervoor zijn wij, namens ABS, op zoek naar een

Senior Productmanager
Potentieel manager van de afdeling

In deze functie ben je als senior productspecialist verantwoordelijk voor een van de productgroepen van ABS. Je signaleert en analyseert marktontwikkelingen, analyseert de productgroepen en zorgt voor een goed op de markt afgestemd assortiment. Je initieert uitbreiding van het productassortiment door het zoeken naar en beoordelen van nieuwe leveranciers. Je werkt nauw samen met de buitendienst en zorgt voor optimale productdocumentatie en presentatiemateriaal en geeft zelf presentaties en producttrainingen. Je verzorgt een optimale informatievoorziening voor klanten (offline & online). Er is de mogelijkheid snel door te groeien naar de rol van manager van de afdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Director.

ABS zoekt een analytisch sterke senior productmanager met een pragmatische instelling die in staat is een succesvolle strategie neer te zetten voor zijn/haar productgroep. Jouw profiel:
  • Een afgeronde technische hbo opleiding, bij voorkeur richting autotechniek, eventueel aangevuld met NIMA A/B.
  • Ten minste vijf jaar ervaring op het gebied van technisch productmanagement.
  • Ervaring met marktanalyse, leverancierselectie en productintroducties.
  • Werkervaring in de industriële of automotive aftersales sector, bij voorkeur bij een internationale verkoop-en handelsorganisatie of distributeur.
  • Een klantgerichte attitude, proactief en sterke communicatieve vaardigheden.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

ABS biedt een zelfstandige rol met doorgroei naar de rol van manager Productmanagement. De mogelijkheid om verder te bouwen aan het succes en de reputatie van een internationaal groeiende organisatie. Werken bij een snel groeiend internationaal familiebedrijf met een financieel solide positie en reputatie in de automotive aftermarket. Het arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform. Sterke betrokkenheid en commitment voor langere tijd wordt beloond.

Ben jij een ambitieuze productmanager met passie voor automotive? Reageer dan nu de 'Solliciteer' button. De vacature staat vermeld onder ref.nr. 3250 en is te vinden via zoekterm ‘ABS’. Neem voor meer informatie contact op met Astrid van der Ploeg, Management Consultant van Mercuri Urval, via 033 – 450 14 00. Kijk ook op www.absallbrakesystems.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Automotive
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, IJsselstein, Productspecialist, Productmanagement.

Contactgegevens

Contactpersoon Astrid van der Ploeg
Telefoon 033-4501400

Vestigingsplaats

Solliciteer