Mercuri Urval

Partner/Ondernemer - je werkt vanuit huis

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 27-09-2016 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats je werkt vanuit huis Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris gemiddelde jaarlijkse omzet per...
Expense Reduction Analysts (ERA) is een internationaal adviesbureau met meer dan 700 consultants in dertig landen. ERA ondersteunt het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten in ruim veertig kostencategorieën zoals verzekeringen, bankkosten, leaseauto’s en gebouwen. Zo wordt bijgedragen aan de winstoptimalisatie van klanten, zonder te snijden in budgetten of personeel en zonder verlies van operationele efficiëntie of kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast worden consultancy diensten geleverd op het gebied van inkoopmanagement en worden leveranciersaudits gedaan bij bedrijfsverkoop, overnames en fusies. De aanpak van ERA levert onmiddellijke winst op en bewijst al 20 jaar dat ze keer op keer werkt, Nederland behaalde vorig jaar een winstomzet van bijna 30%. Om de business verder succesvol te ontwikkelen is ERA op zoek naar franchisenemers

Partner/Ondernemer
Neem de controle over je eigen toekomst!

Een eigen business in een netwerk van ondernemers

Binnen het business concept van ERA bouw je zelfstandig een eigen business op binnen het franchisenetwerk. Je werkt met middelgrote en grote organisaties, instellingen en overheden voor analyse en besparingsadvies op niet-strategische uitgaven. Je beheert en realiseert jouw projecten in samenwerking met de franchisenemers binnen ERA welke gespecialiseerd zijn in één of enkele specifieke kostencategorieën. Samen maak je een analyse en selecteer je de beste toeleveranciers.

Business developer – project manager – expense analyst
Je bent een ondernemer met een passie voor new business. Je bent gemotiveerd het beste uit jezelf en organisaties te halen met behulp van duurzame besparingsstrategieën. Jouw profiel:
  • Een afgeronde hbo of academische opleiding.
  • Projectmanagement; als projectmanager beheer je besparingsprojecten van A tot Z en coördineer je verschillende consultants.
  • Ervaring met werving en behoud van klanten, o.a. door cross-selling activiteiten is een pre.
  • Een specifieke expertise op het gebied van inkoop, facility, operations, supply chain, finance, ICT, etc. is een pre.

Je bent bereid om in je business te investeren en je beschikt over de middelen om de aanloop- en werkingskosten het eerste jaar te overbruggen. Bij toetreding tot ERA wordt er entreegeld betaald ter hoogte van €54.900. Hiervan is 50% training en coaching fee en 50% investment. De gemiddelde jaarlijkse omzet per franchise is € 100.000.

De kracht van een wereldwijd netwerk
Expense Reduction Analysts biedt jou een sterk business model om een royaal inkomen op te bouwen dankzij de stabiele behoefte aan haar diensten in zowel tijden van groei als in perioden van recessie. Naast het business concept biedt Expense Reduction Analysts doorlopend opleiding en coaching, een performant IT-platform en sales- en marketingondersteuning. Je kunt eigen keuzes maken met betrekking tot je werk/privé balans. Er is een sterke team spirit binnen een netwerk van consultants met gelijkgestemde zakelijke verwachtingen.

Interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op met Marieke Weenink, consultant bij Mercuri Urval, via 033 - 450 14 00. Je kunt je gegevens ook meteen achterlaten via de 'Solliciteer' button. Dan ontvang je vervolgens binnen een week het informatiepakket. Kijk ook op www.expensereduction.eu/nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Financiele dienstverlening
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Business development, Franchisenemer, Entrepreneur.

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Weenink
Telefoon 033 - 450 14 00
Solliciteer