Mercuri Urval

Manager Productie Engineering - Cuijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 24-11-2016 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Cuijk Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconforme arbeidsvoorwaarde...
De Colt Groep is met 900 medewerkers actief in meer dan 70 landen. Colt levert hoogwaardige maatwerkoplossingen op het gebied van klimaattechniek, daglichttechniek, buitenzonwering en brandveiligheid voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. De succesvolle productie- en assemblagelocatie in Cuijk (N.Br.) produceert semi standaard aluminium elementen voor het segment brandveiligheid en natuurlijke ventilatiesystemen. De organisatie transformeert stap voor stap naar een continu verbeterorganisatie (WCM, Lean). De afdeling werkvoorbereiding en engineering vormt het technisch hart van de plant. Om die afdeling aan te sturen zijn wij op zoek naar een daadkrachtige

Manager Productie Engineering (MT-lid)
sterke organisator met world class communicatie skills

In de functie
word je verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling werkvoorbereiding en engineering. Samen met het team (8 medewerkers) optimaliseer je de kwaliteit en de output en minimaliseer je de verspillingen. Je hebt intensieve afstemming over (product)innovaties met R&D in Kleve, initieert een integrale aanpak en organiseert de vertaalslag naar efficiënte productieflows. Je analyseert verdergaande automatiseringsopties en coördineert speciale prijsaanvragen. Als inspirerend leider verleg je de focus van techniek naar de procesmatige inrichting van productie (-logistiek). Aanspreekbaarheid, betrouwbaarheid en verbeterinitiatieven worden gestimuleerd. In de samenwerking met Customer Service, Productie en Inkoop zorg je voor eenduidige datastromen en informatie uitwisseling. Je rapporteert aan de Plantmanager.

Gevaagd wordt een gedegen basis als tekenaar/werkvoorbereider in een projectgerichte organisatie. Aantoonbaar succesvolle ervaring als kartrekker van WCM trajecten. Je bent toe aan een verantwoordelijke spilpositie in een center of excellence in opbouw. Jouw profiel:
  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau richting wtb of technische bedrijfskunde.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare productie- of assemblage-omgeving.
  • Actuele kennis van Autocad (Inventor) en productie gerelateerde ERP-systemen.
  • Je bent een bruggenbouwer, gericht op het gezamenlijk realiseren van succes.
  • Je beheerst de Duitse en Engelse taal en bent woonachtig in de regio Zuidoost-Nederland.

Colt biedt een veelzijdige MT positie in een internationale context. Een succesvolle plant, middenin een transformatie proces. Zeker geen gespreid bedje, veel mogelijkheden om World Class ook op kantoor te visualiseren en de gehele organisatie op een hoger niveau te brengen. Een financieel sterk en gezond bedrijf met korte lijnen en behoefte aan modern leiderschap. Een ervaren en betrokken team dat overtuigd kan worden met facts en figures. Een passend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij bijdragen aan een flexibele, klantgerichte, efficiënte organisatie? Reageer dan met cv en motivatie via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met ref.nr. 3334 of met de zoekterm Colt. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Koen van Doorn of Peter Duyvestijn, consultants bij Mercuri Urval, tel. +31 (0) 40 266 98 00. Zie ook www.coltinfo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Machines en installatiebouw
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Nijmegen, Productiemanager, Engineer.

Contactgegevens

Contactpersoon Koen van Doorn
Telefoon 040 2669 800

Vestigingsplaats

Solliciteer