Mercuri Urval

Manager Customer Implementatie Team - De Meern

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 15-03-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats De Meern Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een marktconform arbeidsvoorwaa...
Meddex (Medical Data Exchange) gevestigd in de Meern is een jong, innovatief en snelgroeiend bedrijf. De missie van Meddex is om de gezondheidszorg iedere dag wat beter en efficiënter te maken. De door Meddex zelf ontwikkelde software verbindt miljoenen patiënten en duizenden zorgverleners in de Nederlandse ziekenhuizen. De software, inmiddels ook als SAAS platform beschikbaar, is speciaal ontwikkeld voor het ontsluiten van patiëntdata en het beschikbaar stellen hiervan aan elke aangesloten gebruiker. De oplossingen van Meddex monitoren continue de databases van aangesloten ziekenhuizen, artsen, apotheken en zorginstellingen. Door het succes zijn we op zoek naar de nieuwe rol van een m/v

Manager Customer Implementatie Team
leid een topteam dat innovatieve software implementeert in de gezondheidszorg

In deze positie ben je er verantwoordelijk voor dat alle implementatietrajecten On Time, On Budget en On Spec worden uitgevoerd bij klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten over de voortgang van hun implementatietraject. Je geeft leiding aan een team van 9 hoog opgeleide implementatie specialisten waaronder 1 projectmanager. Je vervult daarbij zelf ook de rol van meewerkend projectmanager. Je creëert overzicht. Jouw aandacht richt zich daarbij voortdurend op het verbeteren van de snelheid en de voorspelbaarheid van de implementatie trajecten. Je maakt deel uit van het betrokken MT en rapporteert aan de CEO.

Meddex vraagt een verbindende, onafhankelijk denkende en coachende regisseur die het overzicht behoudt en daarbij toch oog heeft voor detail. Je kracht is je gestructureerde werkwijze waarbij jij, communicatief sterk, continue relevante zaken afstemt met externe en interne stakeholders. Je inspireert je team waarbij jijzelf; stressbestendig; als rots in de branding fungeert. Je verwerft een betrouwbare en besluitvaardige reputatie. Je beschikt aantoonbaar over een hbo/wo werk en denkniveau. Je hebt meerjarige ervaring op het gebied van project- en programmamanagement m.b.t. de implementatie van software binnen de ICT sector. Affiniteit met Data Exchange is een must. Ervaring in de ICT binnen de gezondheidszorg is een pre. Verder ben je goed bekend met de wereld van SQL, REST, Protocollen en ISO/NEN normen.

Meddex biedt een nieuwe leidinggevende positie met veel klantcontact waarbij jezelf de kaders gaat zetten. Je krijgt de kans om samen met een team van enthousiaste collega’s, middels verder gaande innovatie en internationalisatie, de gezondheidszorg te voorzien van de beste tooling en de modernste werkmethodes op het gebied van Medical Data Exchange. Meddex biedt daarbij een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket.

Neem jij de lead waarbij je alle partijen op koers houdt? Reageer dan met je cv en motivatie brief via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met ref.nr. 4620 of via de zoekterm Meddex. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel L’Herminez Executive search consultant van Mercuri Urval (telefoon 06-123 875 71). Zie ook www.meddex.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Utrecht, Fulltime, Leidinggevende customer support, Teamlead Applicatie software.

Contactgegevens

Contactpersoon Marcel L'Herminez
Telefoon 06-12387571

Vestigingsplaats

Solliciteer