Mercuri Urval

Lead Engineer - grote aanbestedingen - Rhenen

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 17-11-2016 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Rhenen Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Schréder B.V. is sinds 1952 specialist op het gebied van kostenefficiënte verlichtingsoplossingen voor veilige, comfortabele en duurzame leefomgevingen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Schréder Group uit België, welke bestaat uit 48 bedrijven en meer dan 2.600 medewerkers wereldwijd. Schréder B.V., gevestigd in Rhenen, is marktleider in de segmenten Tunnel en Road & Urban. De organisatie heeft 30 medewerkers die de Nederlandse markt bedienen en nieuwe concepten uitrollen, zoals de vernieuwende ‘Smart City’ en ‘Beyond Lighting’ concepten. De markt vraagt steeds meer om intelligente concepten die licht, design, data, laadmodules, routers, telemanagement systemen en monitoring van verkeerstromen kunnen combineren. Schréder anticipeert op deze veranderingen, waardoor ook de organisatie zich zal aanpassen richting de toekomst. Van regionaal ondernemerschap zal het bedrijf zich ontwikkelen tot een centraal geregisseerde internationale organisatie. Door de groei van de vragen van grotere contractors naar specialistisch partnership voor grote tunnelprojecten en Smart City concepten is er een nieuwe functie ontstaan op de afdeling Projecten & Engineering. Om het huidige applicatie-ontwikkelteam te versterken zijn wij op zoek naar een

Lead Engineer - grote aanbestedingen
Projectmanager, expert en drijvende kracht voor nieuwe ontwikkelingen

In deze functie heb je een leidende en coördinerende rol in de voorbereiding en aanbesteding van grote infraprojecten. Je werkt nauw samen met partners en opdrachtgevers, waaronder overheden en grote contractors/installateurs. Je bent als expert een belangrijke spil tussen de techniek en verkoop van Schréder en verantwoordelijk voor het engineeren en uitwerken van kwalitatief hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor o.a. verkeerstunnels. Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de uitvoering en coördinatie van de grote projecten op technisch, financieel en projectmatig vlak. Je rapporteert aan de Manager Projecten & Engineering. Je standplaats is Rhenen.

Gevraagd wordt een proactieve en verantwoordelijke projectmanager die hands-on kan schakelen indien nodig. Accuraat, creatief en een sterke organisator. Een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden. Jouw profiel:
  • Technische hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting elektrotechniek, elektronica, telematica of industriële automatisering.
  • Een aanvullende opleiding in lichttechniek en kennis van verlichtingsregelgeving zijn een pre.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als system- of senior engineer.
  • Ervaren in het leiden van projecten.
  • Affiniteit met ERP systemen en Relatics, of ander vergelijkbaar project management systeem.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bij voorkeur woonachtig in het midden van Nederland.

Schréder biedt een nieuwe, uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Je neemt enkele belangrijke taken over van de manager en kan je ontwikkelen tot de expert op het gebied van tenders en grote projecten. Een coördinerende rol met veel inhoud. Schréder is een financieel solide organisatie met een duidelijke groeidoelstelling als marktleider in Tunnel en Road & Urban en nieuwe segmenten. Dit is een ideale positie voor de kandidaat die op zoek is naar verdere ontwikkeling als expert en projectmanager, binnen een langdurig dienstverband.

Interesse in deze groeifunctie?
Solliciteer via de ''Solliciteer'' button. Je vindt de vacature met ref.nr.3331 of met zoekterm ‘Schreder’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Aukes, consultant van Mercuri Urval, telefoonnummer: 033-450 1400. Zie ook: www.schreder.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Rhenen, Projectmanager, Elektrotechnicus, Coördinator aanbesteding.

Contactgegevens

Contactpersoon Wouter Aukes
Telefoon 033-4501400

Vestigingsplaats

Solliciteer