Mercuri Urval

Kwaliteitsmanager - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 24-11-2016 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Amsterdam Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris 36.000 - 50.000
Struyk Verwo Infra is een zelfstandig bedrijf binnen de divisie van CRH, een Ierse multinational die de volledige keten van de bouw voorziet van bouw gerelateerde producten (productie, distributie en verkoop). CRH heeft organisaties in 37 landen, 90.000 werknemers op 4.000 locaties en is een financieel solide en gezond bedrijf. Door constant te innoveren, vinger aan de pols te houden bij de klant en maatwerkoplossingen te bieden heeft Struyk Verwo Infra de positie van marktleider in de publieke bestrating in Nederland verworven. De organisatie beschikt over een uitgekiende mix van 8 productielocaties, met als vlaggenschip de sterk uitgebreide productielocatie in Amsterdam waar zowel bulk producten als specials worden geproduceerd. In het totaal zijn er in Amsterdam zo'n 100 medewerkers werkzaam, waarvan het merendeel in de productie. Voor deze plant zijn wij op zoek naar een

Kwaliteitsmanager

Coach, meewerkend voorman, MT-lid

In deze functie ben je samen met je twee ervaren kwaliteitsmedewerkers verantwoordelijk voor de (optimalisatie van de) kwaliteit van de aangevoerde grond- en hulpstoffen, de mengsels en het gereed product. Daarnaast:
  • Coördineer je de diverse onderzoeken en beproevingen die gedaan moeten worden en toets je regelmatig of interne procedures en methodieken nog voldoen aan de eisen en regelgeving.
  • Kijk je kritisch waar zaken beter en efficiënter kunnen en zorg je voor heldere en effectieve stuurinformatie en gedegen documentatie.
  • Denk je mee met de klant en zoek je naar innovatieve oplossingen en toepassingen waarbij de kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd blijft.
  • Fungeer je als prettige en deskundige sparringpartner voor je medewerkers, de interne klant (verkoop, productie, TD, inkoop e.d.) en externe instanties zoals het KIWA.
  • Zorg je er samen met je team voor dat het kwaliteitsdenken ingebed is in alle onderdelen van de plant.
  • Rapporteer je aan de plantmanager.

Gevraagd wordt: een duidelijke, integere en mensgerichte leidinggevende die snel het vertrouwen en respect weet te winnen, de kwaliteiten in het team herkent en deze optimaal weet in te zetten. Daarnaast vragen wij:
  • Hbo-niveau richting techniek, aangevuld met trainingen op het gebied van kwaliteitssystemen, regelgevingen en ISO normen.
  • Ervaring met het opzetten, coördineren en onderhouden van kwaliteits- en certificeringsprocessen binnen een productie omgeving, bij voorkeur als "meewerkend voorman" binnen de kwaliteitsdienst.
  • Kennis van betontechnologie is een sterke pre.

Geboden wordt: een verantwoordelijke MT-positie in een van de grootste plants binnen Struyk Verwo. Het is zeker geen gespreid bedje, dus je kunt je eigen stempel drukken op de functie en de afdeling. Er liggen veel uitdagingen en mogelijkheden om de toegevoegde waarde van de afdeling zichtbaar te maken. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en er is absoluut ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing. Er heerst een no nonsens cultuur met een “can do” mentaliteit.
Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen van Doorn, Consultant bij Mercuri Urval via 010-2828600. Je vind de vacature via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Amsterdam, Kwaliteitscoördinator, Quality control engineer.

Contactgegevens

Contactpersoon Koen van Doorn
Telefoon 010-2828600

Vestigingsplaats

Solliciteer