Mercuri Urval

Key Account Manager Zuid-Nederland - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 08-03-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Uitstekende primaire en secunda...
Flokk is Europees marktleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van innovatief en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Als ”house of brands” is Flokk de trotse eigenaar van de merken HÅG, RH, BMA, Giroflex, Profim, Offecct en RBM. Met ruim 2.500 medewerkers werkt men samen aan de realisatie van de visie “Inspire great work”. Flokk combineert ergonomie, milieu en kwaliteit met een gerenommeerd Scandinavisch design. Vanuit het hoofdkantoor in Oslo (Noorwegen) worden de wereldwijde verkoopkantoren aangestuurd. De producten van Flokk worden in meer dan 50 landen verkocht. Alle merken worden door een exclusief dealer-distributienetwerk van toonaangevende projectinrichters op de markt gebracht. Vorig jaar is met veel succes een nieuw inspirerend multi-brand Design Center geopend in Rotterdam. Vanuit een “be different” strategie is Flokk er in de afgelopen jaren in geslaagd marktleider te worden. De organisatie blijft groeien en daarom zijn we voor verschillende merken op zoek naar een energieke

Key Account Manager Zuid-Nederland

story teller met een sterke business development mindset

In deze functie ben je het commerciële aanspreekpunt voor een aantal projectdealers (grote projectinrichters) en (potentiële) key accounts in de regio Zuid-Nederland. Je bent in de lead bij professionele verkooptrajecten en ondersteunt de dealers hierbij. Je onderhoudt rechtstreeks contact met de DMU van multinationals, alsook met een netwerk van architecten, ergonomen en andere influencers. Je ondersteunt je dealers in hun marktbewerking richting (potentiële) key accounts en ambassadeurs. Als een echte "story teller" weet jij door middel van presentaties en je gevoel voor design en ergonomie de filosofie van Flokk op inspirerende wijze over te brengen. Je werkt nauw samen met je collega’s van sales- en marketingsupport, key-accountmanagement en dealermanagement. Je rapporteert aan de eindverantwoordelijke manager van het betreffende merk.

Gevraagd wordt een frisse, ondernemende en overtuigende persoonlijkheid. Je bent in staat om te inspireren en verrassen op verschillende niveaus. Jouw profiel:
  • Een afgeronde hbo opleiding.
  • Ten minste vijf jaar ervaring in een proactieve commerciële buitendienst rol.
  • Ervaring met zowel directe- (key accounts) als indirecte sales (dealers / distributeurs).
  • Je weet wat het is om professionele verkooptrajecten te begeleiden.
  • Ervaring met tenders en/of aanbestedingen is een pre.
  • Uitstekende presentatievaardigheden; sterk in concept- en/of filosofieverkoop.
  • Woonachtig in de regio Midden- of Zuid-Nederland.

Flokk biedt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van het marktleiderschap. Een "house of brands" met verschillende sterke merken en volop mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling. Een professionele verkooporganisatie met een sterke pre- en aftersales en local trade marketing. Bij Flokk heerst een topsportmentaliteit en een informele bedrijfscultuur. Je krijgt een uitgebreide product- en filosofietraining, waarvan een deel in het buitenland plaatsvindt. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij werken bij een ambitieuze organisatie met een zeer inspirerende werkomgeving? Reageer dan via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met ref.nr. 4595 of met zoekterm ‘Flokk’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pim Kolsteeg of Marike Witteveen, consultants bij Mercuri Urval, tel. +31 (0)40 266 98 00. Zie ook www.flokk.com.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zuid-Nederland, Sales, Commercieel.

Contactgegevens

Contactpersoon Pim Kolsteeg
Telefoon 040-2669800

Vestigingsplaats

Solliciteer