Mercuri Urval

Infra Ontwerper - Werkendam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-11-2016 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Werkendam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform
iNFRANEA is een innovatief en ambitieus civieltechnisch adviesbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de visualisatie en de informatiebeheersing voor duurzame infrastructuur, van concept tot realisatie. Wegontwerp is een kerncompetentie, 3D zit in het DNA. Bij infrastructuur is de geometrie van de weg, spoor- of vaarweg bepalend voor de ruimtelijke inpassing van alle andere infra-objecten. Dankzij integrale en risicogestuurde werkprocessen worden faalkosten vermeden en toonaangevende projecten succesvol afgesloten. BIM - Bouw Informatie Management - staat al jaren centraal in de aanpak. Samen met het zusterbedrijf neanex is iNFRANEA trendsetter in deze snel evoluerende markt. iNFRANEA is actief in Nederland en België vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen en het satellietkantoor in Werkendam. Ter versterking van het team in Nederland zoeken we een:

Infra Ontwerper
die graag digitaal aan de weg timmert


In deze rol ben je betrokken bij het modelleren van het 3D-ontwerp van uitdagende infra-projecten. Je werkt in projectteams waarin het wegontwerp een kernactiviteit is. Verder draag je bij aan de integratie van andere ontwerpdisciplines en zorg je voor de juiste interne afstemming. Je maakt onder begeleiding van de Senior Ontwerper de vertaalslag van projecteisen en ontwerprichtlijnen naar het juiste wegmodel. Je bent bedreven in de toepassing van
Autodesk Civil3D en/of Bentley MXROAD. Daarnaast draag je vernieuwend bij aan de optimalisatie van de ontwerpprocessen, zowel binnen je project als in samenwerking met je collega’s bij iNFRANEA. Je werkt intensief samen in een enthousiast team van specialisten en rapporteert aan de Ontwerpleider en/of de Senior Infra Ontwerper.

Wij zoeken een gedreven Junior of Medior Infra Ontwerper die graag zelfstandig werkt en hoge eisen stelt aan het eigen werk. Communicatief ben je sterk en je denkt graag proactief mee over knelpunten en kansen in het ontwerp, samen met een enthousiast ontwerpteam. Je ontwikkelt je graag multidisciplinair, bent oplossingsgericht, nauwkeurig en analytisch vaardig. Jouw profiel:
  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Civiele Techniek.
  • Minimaal 2 à 3 jaar werkervaring als Junior Wegontwerper, of een soortgelijke functie.
  • Kennis van de gangbare ontwerprichtlijnen zoals ROA, ASVV en/of Handboek Wegontwerp.
  • Kennis van Autodesk Civil3D en/of Bentley MXROAD, met relevante projectervaring. Ervaring met Autodesk
  • Navisworks of Infraworks is een pre.
  • Bekend met de basisprincipes van Systems Engineering en BIM toepassingen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre.

Je werkt meestal met collega’s op een projectlocatie, en anders op kantoor of eventueel thuis. iNFRANEA organiseert maandelijks een samen-werken-dag, 1 keer per kwartaal een kennissessie en met regelmaat een teamuitje.

Bij iNFRANEA krijg je de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan het succes van grote en complexe infrastructurele bouwprojecten, zoals de aanleg van autosnelwegen, de renovatie of nieuwbouw van tunnels en sluizen of de bouw van utiliteitsgebouwen. Daarnaast krijg je opleidingen afgestemd op jouw loopbaanplan en de hands-on begeleiding van een Senior Infra Ontwerper. De bedrijfscultuur is gericht op innovatie, transparantie, flexibiliteit en dynamiek. iNFRANEA heeft een uitstekende reputatie en groeit snel. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en flexibel.

Ben jij de digitale ontwerper van spraakmakende projecten? Reageer dan via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met ref.nr. 3285 of met de zoekterm iNFRANEA. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Koen van Doorn, consultant bij Mercuri Urval, tel. +31 (0)40 266 98 00. Zie ook www.infranea.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, fulltime, Antwerpen, Infra Ontwerper, Ontwerper, Civiele Techniek

Contactgegevens

Contactpersoon Koen van Doorn
Telefoon +31 (0)40 266 98 00

Vestigingsplaats

Solliciteer