Mercuri Urval

HSE Adviseur bij Kingspan Insulation Continental Europe - Tiel

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 15-11-2016 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Tiel Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Ben jij de energieke aanjager voor veiligheid, gezondheid en milieu bij een van de snelst groeiende bouwmaterialenproducenten ter wereld?

HSE Adviseur bij Kingspan Insulation Continental Europe
Standplaats Tiel

In deze functie ondersteun je de plantmanager op het gebied van alle health, safety & environment vraagstukken die spelen op de productielocatie in Tiel. Je organiseert audits, verzorgt rapportages en begeleidt medewerkers om binnen de interne en externe richtlijnen en regelgeving te werken. Je werkt mee aan verbeterprojecten vanuit de strategische plannen om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van incidenten en het minimaliseren van milieu-impact. Je zorgt dat alle documentatie en administratieve processen op orde zijn. Je werkt nauw samen met de HSE Coördinatoren van andere vestigingen, de preventiemedewerkers en de shiftleaders. Je rapporteert aan de Plant Manager.

Wij zoeken
een energieke aanjager met overtuigingskracht die draagvlak op de werkvloer creëert. Een (toekomstig) expert die resultaat- én mensgericht is. Jouw profiel:
  • Afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur chemische technologie, IVK, HVK, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Enige werkervaring in een soortgelijke functie als HSE coördinator, als process engineer of externe adviseur.
  • Affiniteit met een productieomgeving.
  • Bekendheid met de volgende kennisgebieden: ATEX, HAZOP, LOTOTO, OSHA, ISO, Fine & Kinney en milieuvergunningen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Kingspan Insulation Continental Europe (KICE), met locaties Tiel en Winterswijk in Nederland, is onderdeel van de Kingspan Group plc. en een van de snelst groeiende bouwmaterialenproducenten ter wereld. Wereldwijd levert Kingspan duurzame materialen en oplossingen voor de bouwindustrie, waarbij de focus ligt op energie-, kosten- en CO2-besparing. Ze is vertegenwoordigd in 46 landen met ongeveer 7000 medewerkers. KICE, met meer dan 500 werknemers, heeft zes productielocaties verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Finland. De afgelopen jaren kende de organisatie een serieuze groei. Om te zorgen dat de vestiging in Tiel blijft voldoen aan alle interne en externe regelgeving en richtlijnen zoeken wij een HSE Adviseur, energieke aanjager voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Kingspan biedt
een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. De mogelijkheid om als high potential door te groeien in een internationale expertrol of managementpositie. Een functie waarin je de organisatie helpt volledig CO2-neutraal te worden. Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Je werkt voor een van ’s werelds meest gerenommeerde bouwmateriaalbedrijven met innovatieve en kwalitatieve top producten met een ijzersterke reputatie. De organisatie heeft een cultuur die wordt gekenmerkt door ambitie, openheid en pragmatiek. Goede arbeidsvoorwaarden in lijn met het niveau van de functie.

Interesse?
Solliciteer via de ''Solliciteer'' button. Je vindt de vacature met referentienummer 3134 of via de zoekterm ‘Kingspan’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Aukes, consultant bij Mercuri Urval, tel. 033 – 450 14 00. Kijk ook op www.kingspaninsulation.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Maakindustrie
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Tiel HSE coördinator, Proces engineer, HSE engineer.

Contactgegevens

Contactpersoon Wouter Aukes
Telefoon 033 – 450 14 00

Vestigingsplaats

Solliciteer