Mercuri Urval

Fleet Disponent - Druten

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 24-11-2016 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Druten Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris goede arbeidsvoorwaarden pakket...
Rederij Wijgula (Wijnhoff & Van Gulpen & Larssen BV) is in 1922 opgericht en is nu gevestigd in Druten. De binnenvaartrederij vervoert gevaarlijke stoffen en vloeibare chemicaliën over de West-Europese binnenwateren met speciale tankschepen. De vloot bestaat uit 62 tankschepen en vaart o.a. voor de grote multinationals in de chemiesector waaronder BASF en Shell. Wijgula telt ca. 50 kantoor- en 350 vlootmedewerkers en maakt onderdeel uit van de Divisie Transport Solutions van de wereldwijde Imperial Group. Voor kwalitatieve versterking van de afdeling Operatie, Planning & Commercie zijn we op zoek naar een

Fleet Disponent

brede spilfunctie voor logistieke professional met gevoel voor commercie

In deze functie ben je samen met vier collega Disponenten verantwoordelijk voor klanttevredenheid, rendement en een optimale planning en bezetting van de vloot. Je zorgt voor de bevrachting, operationele planning, commerciële en administratieve activiteiten rondom een netwerk van ca. 20 schepen, die vloeibare chemicaliën vervoeren. Je maakt, optimaliseert en coördineert de planning en communiceert daar dagelijks over met kapiteins en internationale klanten. Je beoordeelt en verwerkt aanvragen van klanten en speelt een rol bij het acquireren, calculeren en offreren van nieuwe vrachten en contracten. Je rapporteert aan de Manager Liquid Shipping.

Wijgula vraagt een klant- en resultaatgerichte teamspeler, die complexiteit en de dynamiek van de binnenvaart kan combineren met commercie. Je profiel:
  • Hbo denk-/ werkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in een logistieke richting.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal, Frans is een pre.
  • Minimaal drie jaar ervaring als planner in de logistiek, bij voorkeur in de binnenvaart en/ of met transport van (chemische) vloeistoffen
  • Kennis van het goederenvervoer in de scheepvaart (tankvaart of droge lading).
  • Je bent flexibel, stressbestendig en ook buiten kantooruren betrokken bij de dagelijkse operatie.
  • Woonachtig en/of bereid te verhuizen op redelijke woon-werkverkeer afstand van de stijlvolle kantoorlocatie in Druten met uitzicht over de Waal.

Wijgula biedt een uitdagende positie in het commerciële hart van de organisatie, die meer vergt dan het lopende houden van een operationele planning. Een financieel gezonde, trotse organisatie met veel expertise, marktleider in chemietransport, bekroond met de prijs voor Beste Binnenvaartonderneming 2016 van de EVO (verladersorganisatie). Sterke klantrelaties, een zeer flexibele vloot en een ondernemende bedrijfscultuur. Een collegiale werksfeer, jong team en internationaal speelveld. Deelname aan werkgroepen op het gebied van operatie, commercie en strategie, waarin jouw mening telt. Een fulltime functie met een goed arbeidsvoorwaarden pakket incl. auto, bonusregeling en premievrijpensioen.

Wil jij een actieve rol spelen op het snijvlak van planning, operatie en commercie? Via de''Solliciteer'' button kun je direct solliciteren. De vacature staat vermeld onder ref.nr. 3352 of onder de zoekterm ‘Wijgula’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Birgit Goumans, consultant van Mercuri Urval, tel. 040 - 266 98 00. Zie ook www.wijgula.nl of www.imperial-international.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Druten, Logistieke planner, Chemisch transport, Binnenvaart specialist.

Contactgegevens

Contactpersoon Birgit Goumans
Telefoon 040 - 266 98 00

Vestigingsplaats

Solliciteer