Mercuri Urval

European Sales Manager - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 31-01-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris marktconforme arbeidsvoorwaarde...
Skelex is een jong en dynamisch “early stage” bedrijf gevestigd op het Innovation Dock op het voormalige RDM terrein in Rotterdam. Skelex heeft een product ontwikkeld welke mensen, die veel handarbeid doen, assisteert met een Exoskeleton. Een innovatie, in de vorm van een gemakkelijk draagbaar harnas, die het werken “overhead” en werken met zwaar gereedschap veel gemakkelijker maakt. Het Exoskeleton van Skelex voorkomt aantoonbaar overbelasting d.m.v. haar gepatenteerde FlexFrame® technologie. Skelex is na een succesvolle start-up fase nu in een scale-up fase beland en klaar om de Europese markt te veroveren in met name de aerospace, automotive, maak- en onderhoudsindustrie. Om de verdere internationale groei te realiseren zijn wij op zoek naar een reislustige m/v

European Sales Manager
pionieren in een dynamische wereld, vanuit een unieke technische scale-up!

De functie
Je bent verantwoordelijk voor de Europese verkoopresultaten van Exoskeleton binnen de markt van PPE (Personal Protective Equipment) en HSEQ ( Health, Safety, Environment and Quality). Je acquireert bij grote industriële bedrijven en SME, en sluit succesvol contracten af. Je wordt ondersteund door een nog op te zetten verkoop binnendienst. Je gesprekspartners variëren van Directeuren, Hoofden Productie, Professionele Inkopers tot en met de gebruikersgroep. Naast een accent op directe verkoop leg je de basis om in Europa tot een distributienetwerk voor Skelex oplossingen te komen. Je selecteert en adviseert. Je rapporteert aan de Board van Skelex.

Jouw profiel
Je bent een slimme relatiebouwer die zich zowel bij grote industriële klanten als MKB bedrijven op zijn gemak voelt. Hbo+/academisch werk- en denkniveau. Uitstekende Engelse taalvaardigheid, bij voorkeur aangevuld met andere talen. Je bent, minimaal 3 tot 5 jaar, vanuit commerciële (management)ervaring goed bekend met internationale B2B verkoop processen in Europa. Je hebt zelf en aantoonbaar nieuwe klantportfolio’s ontwikkelt. Ervaring in sectoren als aerospace-, automotive-, maak- en onderhoudsindustrie is een pre. Je bent bereid tot 60% van je tijd te reizen binnen Europa.

Skelex biedt
een avontuurlijke en zeer zelfstandige positie binnen een hecht en ambitieus team. Samen met de gedreven ondernemer bepaal je mede de strategie en toekomst! Je omgeving daagt je voortdurend uit. Je opereert in een nieuwe markt die steeds relevanter wordt. Snelheid in Europa is geboden. Bij succes is uitbreiding naar de rest van de wereld zeker aan de orde. Skelex biedt jou daarbij prima arbeidsvoorwaarden, een vast salaris, aangevuld met een resultaatafhankelijke bonus.

Zoek jij geen gewone job? Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button onder ref.nr. 4527, met Engelstalige sollicitatiebrief en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel L’Herminez, executive search consultant bij Mercuri Urval.

English text is available upon request, tel. +31 (0)6-123 875 71. Zie ook: www.skel-ex.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Rotterdam, Account Manager, New Business Manager, Commercieel Medewerker, Vertegenwoordiger.

Contactgegevens

Contactpersoon Marcel L'Herminez
Telefoon 06-12387571

Vestigingsplaats

Solliciteer