Mercuri Urval

Dealer Manager - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 08-03-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris uitstekende primaire en secunda...
BMA Ergonomics is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van ergonomische bureaustoelen. Naast de specialistische kennis van ergonomie en biomechanica staat het merk bekend om haar sterke focus op duurzaamheid met concepten als circulaire economie en smart seating. Net als de andere bekende merken HÅG, RH, RBM, Profim, Offecct en Giroflex is ook BMA Ergonomics onderdeel van de internationale marktleider Flokk. De totale Flokk organisatie telt ruim 2.500 medewerkers en werkt vanuit één gemeenschappelijk doel: "Inspire great work". Vanuit het hoofdkantoor in Oslo (Noorwegen) worden de internationale verkoopkantoren aangestuurd en vorig jaar heeft men met veel succes een nieuw inspirerend multi-brand Design Center geopend in Rotterdam. De organisatie blijft groeien en daarom zijn we voor het merk BMA Ergonomics op zoek naar een energieke

Dealer Manager
uitstekende relatiemanager met een sterke business development mindset


In deze functie ben je het commerciële aanspreekpunt voor een exclusief dealernetwerk waar door de jaren heen een sterke relatie mee is opgebouwd. Deze dealers bevinden zich vooral in de regio Midden- en Zuid-Nederland. Je bent in de lead bij professionele verkooptrajecten en ondersteunt je dealers hierbij. Je onderhoudt contacten met vertegenwoordigers van (potentiële) key accounts, projectmanagementbureaus, facilitair managers, voorschrijvers, ergonomen, architecten en designers. Samen met je dealers organiseer je events en campagnes. Door middel van presentaties, demonstraties en je gevoel voor design en ergonomie weet je de filosofie van BMA Ergonomics op inspirerende wijze over te brengen. Je werkt nauw samen met een enthousiast team van specialisten in de binnendienst en rapporteert aan de commercieel eindverantwoordelijke van het merk BMA Ergonomics.

Gevraagd wordt een flexibele, proactieve en energieke persoonlijkheid die denkt in kansen. Je bent een graag geziene gast voor je klanten en bent succesvol in het leiden van professionele verkooptrajecten. Jouw profiel:
  • Een afgeronde hbo opleiding.
  • Ten minste vijf jaar ervaring in een proactieve commerciële buitendienst rol.
  • Ervaring met indirecte verkoop via dealers en/of distributeurs.
  • Je bent in staat om zowel (potentiële) eindklanten als ambassadeurs te overtuigen.
  • Je weet wat het is om een concept- en/of filosofie te verkopen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Woonachtig in de regio Midden- of Zuid-Nederland.

BMA Ergonomics biedt de kans om te werken bij een ambitieuze organisatie met innovatieve producten van topkwaliteit. BMA Ergonomics is onderdeel van de sterke internationale marktleider Flokk, wat mogelijkheden biedt tot verdere persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een uitgebreide product-, filosofie- en ergonomietraining, waarvan een deel in het buitenland plaatsvindt. Een professionele verkooporganisatie met een sterke binnendienst en marketingafdeling. De bedrijfscultuur is open en informeel. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zie jij het ‘zitten’ om een belangrijke bijdrage te leveren aan het uitbouwen van het marktleiderschap? Reageer dan via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pim Kolsteeg of Marike Witteveen, consultants bij Mercuri Urval, tel. +31 (0)40 266 98 00. Zie ook www.bma-ergonomics.com of www.flokk.com.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Rotterdam, Manager, Commercieel.

Contactgegevens

Contactpersoon Pim Kolsteeg
Telefoon 040-2669800

Vestigingsplaats

Solliciteer