Mercuri Urval

Coördinator Facilitaire Zaken - Son

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 23-11-2016 Functiecategorie Facilitair Beheer
Standplaats Son Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris nvt
Decor Son is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring als groothandel voor vrijwel alle grote spelers in de Doe-Het-Zelf markt in de Benelux. De organisatie, met 150 medewerkers, levert een breed assortiment van ruim 5.000 artikelen. Dit betreft onder andere: decoratieve wandbekleding, bouwmaterialen, tuin assortiment, isolatie en tegels. De organisatie wordt gedragen door drie krachtige pijlers: Trade, Logistics en Production. Decor Son werkt samen met een groot aantal partners (met name in Europa), heeft drie productiebedrijven en een uniek distributiecentrum van ca.100.000m2 in Son. De strategie is gericht op internationale groei en de ambitie om de beste groothandel voor de DHZ markt te zijn. Voor het verder professionaliseren van de facilitaire organisatie zoeken wij een initiatiefrijke m/v

Coördinator Facilitaire Zaken
centraal aanspreekpunt met grip op modernisering én kosten


In deze functie zorg je ervoor dat de facilitaire organisatie optimaal bijdraagt aan het realiseren van de bedrijfsdoelen van Decor Son. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan diensten o.a. (brand-) beveiliging, showroom, wagenpark-, gebouw-, terrein-, groen-, beheer en afvalstromen. Je inventariseert en coördineert vanuit een centraal locatiepunt alle informatie, wensen, storingen en klachten. Je onderhandelt met toeleveranciers en monitort het dashboard m.b.t. kwaliteit en kosten. Je vervult een verbindende rol, werkt nauw samen met een 18-tal Teamleiders, het MT en rapporteert aan de Operations Manager.

Gevraagd wordt een professional, die meerdere dingen tegelijkertijd overziet en operationeel aan kan. Dienstbaar is en zich betrokken voelt bij de kernactiviteiten van het bedrijf. Jouw profiel:
  • Een hbo Facility management vooropleiding en financieel inzicht.
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een facilitaire omgeving.
  • Ervaring op gebied van inkoop, technisch onderhoud en projectmanagement.
  • Een ondernemende no nonsens grondhouding en klantgerichte instelling.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Decor Son biedt een centrale rol binnen de organisatie. Een mooie uitdaging m.b.t. het professionaliseren en moderniseren van de facilitaire organisatie. Een bedrijfscultuur met een sterke klantgerichtheid, duidelijk regelvermogen en een grote mate van betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. ISO 9001 gecertificeerd. Een trots familiebedrijf, al jaren succesvol in een dynamische en veeleisende marktomgeving. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Zoek je een professionele, ambitieuze organisatie met korte informele lijnen? Reageer dan via de 'Solliciteer' button. De vacature vind je onder ref.nr. 2409 of met zoekterm ‘Decor Son’. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marike Witteveen of Nico van Hertrooij, consultants Mercuri Urval, 040 - 266 98 00. Zie ook www.decorson.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Facilitair Beheer
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Son, Facility manager, Dienstverantwoordelijke.

Contactgegevens

Contactpersoon Nico van Hertrooij
Telefoon 040 - 266 98 00

Vestigingsplaats

Solliciteer