Mercuri Urval

Commercieel Medewerker Binnendienst - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-10-2016 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Amersfoort Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Wij zoeken een zelfstandige binnendienstmedewerker die het nieuwe kantoor in Amersfoort gaat runnen voor een Zweeds bedrijf in de wereld van graafmachines. Fulltime functie.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Organisatietalent voor het opbouwen van de Nederlandse verkooporganisatie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het commerciële proces richting de klanten. Je ondersteunt proactief de area sales manager, bereidt klantorders voor en verwerkt de informatie richting de klant. Je controleert de leveringen, verwerkt spare parts orders en bewaakt de levertijden van producten samen met de service engineer. Je organiseert en neemt deel aan meetings met eindgebruikers en bezoekt beurzen. Je onderhoudt de salesadministratie en vult het CRM systeem.

Wij zoeken een zelfstandige en resultaat gedreven binnendienst medewerker. Je bent energiek, ‘ziet waar het werk ligt’ en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het leuk om de spin in het web te zijn, het verkoopproces optimaal te ondersteunen en als het moet de markt actief te benaderen. Je helpt bij het sluiten van deals en lost voorkomende problemen van klanten op. Je bent commercieel, nauwkeurig, gestructureerd en communiceert gemakkelijk met iedereen binnen de wereld van graafmachines.

Jouw profiel:
  • Minimaal 2 jaar commerciële binnendienst ervaring in een B2B omgeving.
  • Een opleiding op hbo-niveau.
  • Ervaring met het verkopen van en advies geven over technische producten en diensten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Woonachtig op korte afstand van het kantoor in Amersfoort.

engcon biedt een uitdagende en zelfstandige commerciële positie bij een ondernemend en internationaal bedrijf. Een sleutelrol in een groeiend bedrijf met mooie producten. engcon gelooft dat elke medewerker een cruciale rol voor het bedrijf vervult. Goede arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing.

engcon, met hoofdkantoor in Zweden, is producent van tiltrotators en uitrustingsstukken met een wereldwijd leidende positie. Deze rotators (draaikantelstukken) werken als een 'pols' voor een graafmachine en kunnen kantelen en draaien in elke richting. Het familiebedrijf bestaat ruim 26 jaar, heeft ongeveer 160 medewerkers en een jaarlijkse omzet van € 60 mln. De producten worden wereldwijd verkocht en gedistribueerd via eigen verkoopkantoren en geselecteerde dealers, met ultieme focus op eindgebruiker. engcon heeft groeiambities voor de Nederlandse markt en is bezig dit te realiseren. Om deze groei mede mogelijk te maken en in goede banen te leiden zoeken wij voor het kantoor in Amersfoort een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Interesse? Solliciteer via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met referentienummer 2449 of via de zoekterm ‘engcon’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Aukes, consultant bij Mercuri Urval, tel. 033 – 450 14 00. Kijk ook op www.engcon.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Amersfoort, Sales support.

Contactgegevens

Contactpersoon Wouter Aukes
Telefoon 033 – 450 14 00

Vestigingsplaats

Solliciteer