Mercuri Urval

Commercieel Manager - Nuenen

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 16-03-2018 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Nuenen Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconforme arbeidsvoorwaarde...
De onafhankelijke Veldsink Adviesgroep is al ruim 40 jaar het vertrouwde adres voor de financiële vraagstukken van particulieren en het MKB. Veldsink’s lokaal actieve specialisten op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning staan dicht bij hun klanten om hen te ontzorgen en hun belangen te beschermen. Als de beste allround partner streven zij met persoonlijk contact en optimaal maatwerk naar duurzame klantrelaties. Om de toekomstige vestigingen groei, actieve lokale marktbewerking, professionele aanpak en slagkracht van nu al ruim 24 vestigingen optimaal te begeleiden, zijn wij ter versterking van de organisatie op zoek naar een ondernemende m/v

Commercieel Manager
business coach met aandacht voor mens én klant


In deze positie zorg jij er mede voor dat de marktpositie, omzet en resultaat van de Veldsink Adviesgroep verder wordt uitgebouwd. Je faciliteert operationeel de algemene bedrijfsvoering van de aan jou toegewezen vestigingen met teams in omvang van ca. 6 tot 10 medewerkers. Je stimuleert het lokale ondernemerschap door de vestigingsmanagers en adviseurs te helpen met hun marktbewerkings- en accountplannen. Je focust, monitort de realisatie van budgetten en voortgang op verbeteracties. Je vervult naar de vestigingsmanager de rol van vertrouwenspersoon. Je spart veelvuldig met je 2 collega managers en rapporteert aan de Commercieel Directeur van de Veldsink Adviesgroep in Nuenen.

Veldsink Adviesgroep vraagt een inspirerende, verbindende vraagbaak, integer klankbord en een duidelijk zakelijk aanspreekpunt. Inlevende persoon, loyaal naar de uitgangspunten van de Veldsink Groep. Minimaal een hbo-opleiding in bedrijfseconomische of bedrijfskundige richting liefst aangevuld met permanent actuele vakbekwaamheid en WFT-certificeringen Inkomen, Schade, Krediet, Vermogen en Pensioen. Ruime ervaring in een sales- rayon- vestigingsmanagement rol bij voorkeur in het intermediair bedrijf, bij een bank of verzekeraar. Coaching en/of fieldmanagement ervaring richting
ondernemers bij een retail management- en/of franchise formule is ook bespreekbaar.

Veldsink Adviesgroep biedt de kans om professioneel mee te bouwen aan een omvangrijk en sterk uitbreidend netwerk van lokale vestigingen in Nederland. Een krachtige samenwerking met het zusterbedrijf en financiële serviceprovider Verzekerings Combinatie Nederland (VCN). Een familiebedrijf dat volop in beweging is om vanuit een zelfbepalende, onafhankelijke rol een unieke regiepositie in de keten in te nemen. Oprechte betrokkenheid bij de medewerker met kernwaarden: persoonlijk, oplossingsgericht en ondernemend. Marktconforme arbeidsvoorwaarden waaronder auto van zaak.

Sta jij garant voor succes en deskundig persoonlijk advies? Reageer dan met je cv en korte motivatie brief via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met ref.nr. 4606 of via de zoekterm “Veldsink”. Voor nadere informatie zie ook www.veldsink.nl en/of neem contact op met Nico van Hertrooij en Emile de Bruijn, consultants van Mercuri Urval, tel.nr. 040-266 98 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Financiele dienstverlening
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Eindhoven, Sales manager, Financieel advies.

Contactgegevens

Contactpersoon Nico van Hertrooij
Telefoon 040-266 98 00

Vestigingsplaats

Solliciteer