Mercuri Urval

Chief Operations Officer - Roosendaal

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-09-2016 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Roosendaal Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris Een uitstekende vaste beloning
Interflon BV (gevestigd op verschillende locaties in Roosendaal) is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van een zeer breed assortiment smeer- en reinigingsmiddelen die de onderhoudskosten en het energieverbruik van machines meetbaar verlagen en hun levensduur aanzienlijk verlengen, méér dan bij de traditionele petrochemische middelen het geval is. Met haar innovatieve technologie (waaronder MicPol®) is Interflon in staat om voor vrijwel elk smeer-technisch vraagstuk een passende oplossing te bieden. Verkoop vindt direct aan industriële eindgebruikers plaats via een eigen netwerk van ruim 350 Technisch Adviseurs in Europa, Amerika en Azië.

Ook voor de komende jaren richt Interflon zich op substantiële groei. Deze groei vraagt uitbreiding van de productiecapaciteit en verdere ontwikkeling van de interne bedrijfsvoering in termen van multidisciplinaire samenwerking en optimale effectiviteit en efficiency van het bedrijfsproces; van inkoop en R&D tot en met productie en logistieke distributie. Voor deze verantwoordelijke en veelzijdige opdracht zoeken we een

Chief Operations Officer
uitstekende carrièrestap voor een fysisch chemicus met leiderschap

In deze functie wordt u resultaatverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een groot deel van het bedrijfsproces wat de producten van Interflon ontwikkelt, produceert en uitlevert. Daarbij geeft u leiding aan ca. 15 medewerkers, verdeeld over verschillende disciplines. Uw focus richt zich op uitbreiding van de productiecapaciteit, versterking van de strategische inkoop, ontwikkeling van nieuwe recepturen, de productie, logistieke distributie en het kwaliteitsmanagement. U stuurt, controleert en corrigeert deze processen vanuit strategisch en tactisch perspectief en weet ze te integreren tot één effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. U rapporteert aan de CEO.

Gevraagd wordt een professional die naast vakinhoudelijke kennis en het vermogen om verschillende disciplines in hun onderlinge samenhang te begrijpen en te integreren, over natuurlijk leiderschap beschikt. U bent in staat medewerkers resultaat- én mensgericht aan te sturen en hen te verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Uw profiel:
  • Afgestudeerd in de fysische chemie / chemische (proces) technologie op tenminste hbo-niveau.
  • Goed bekend met de disciplines Inkoop, R&D en Productie.
  • Bij voorkeur bekend met industriële smeer- en reinigingsmiddelen of - qua chemische complexiteit - daarmee vergelijkbare producten (coatings, verven, lijmen, cosmetica etc.)
  • U bent woonachtig op redelijke reisafstand van Roosendaal.
     
Wat heeft Interflon te bieden? Een zeer zelfstandige en veelzijdige managementfunctie bij een ambitieuze, sterk groeiende onderneming. Uw toekomstige functie richt zich op nagenoeg het hele veld van de interne bedrijfsvoering, zowel strategisch, tactisch als operationeel. De bedrijfscultuur is prestatie gedreven, informeel, duidelijk “no nonsense” en kent een platte organisatiestructuur met korte beslissingslijnen. Uiteraard past bij deze functie een uitstekende vaste beloning, aangevuld met zeer interessante, resultaatafhankelijke beloningscomponenten.

Interesse? Solliciteer via de 'Solliciteer' button. U vindt de vacature met de zoekterm ‘Interflon’ of ref.nr. 3128. Voor meer informatie belt u met Koen van Doorn, sourcing consultant bij Mercuri Urval, 040 - 266 98 00. Zie ook www.interflon.com/nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Olie en Gas
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Roosendaal, Chemisch, Manager operations, Kwaliteitsmanager, Leidinggevende.

Contactgegevens

Contactpersoon Koen van Doorn
Telefoon +31 (0)40 26 69 800

Vestigingsplaats

Solliciteer