Mercuri Urval

Business Developer - Nieuwegein

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 23-09-2016 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Nieuwegein Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris marktconform
De Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is een coöperatief samenwerkingsverband van gerenommeerde dakdekkersbedrijven. NDA houdt zich bezig met inkoop, marketing, ontwikkeling en techniek met als doel de kwaliteit en service van de aangesloten leden te verbeteren. Speerpunt is Dakbehoud Nederland, de onderhoudsformule van NDA. NDA heeft de afgelopen jaren veel vernieuwende activiteiten in de markt gezet. Daarmee wordt de voortrekkersfunctie van de organisatie onderstreept. Om deze voorttrekkersrol verder uit te dragen en NDA / Dakbehoud Nederland nog meer op de kaart te zetten, zijn wij namens NDA te Nieuwegein op zoek naar een

Business Developer
Netwerker en relatiebouwer in de bouwsector

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder op de kaart zetten van NDA / Dakbehoud Nederland en het vergroten van haar naamsbekendheid in de markt. Je ondersteunt de leden van NDA op commercieel vlak door het geven van presentaties en lezingen aan zowel de NDA-leden als hun klanten. Er zijn een aantal bestaande concepten van NDA die je verder uitbouwt, zoals Dakbehoud Nederland en Dak/Informatie- en Adviescentrum (DIAC). Daarnaast zet je Resultaatgericht Samenwerken (RGS) op de kaart. Je communiceert met de markt door gebruik van moderne technieken, als digitalisering en e-commerce. Je zoekt daarbij actief de samenwerking op met de marketing & communicatiemanager. Je signaleert trends, vertaalt deze en communiceert deze naar de markt. Dit alles leidt tot nieuwe klanten en opdrachten. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur van NDA.

NDA zoekt een zelfstandige, resultaatgerichte Business Developer die energie krijgt van gesprekken met (potentiële) klanten. Iemand die kansen signaleert, up-to-date blijft over wat er in de markt gebeurt en een gezicht van NDA / Dakbehoud Nederland is.

Jouw profiel:
  • Afgeronde technische hbo-opleiding, bij voorkeur richting Bouwkunde.
  • Ten minste vijf jaar commerciële ervaring.
  • Sterke affiniteit met de bouw.
  • Kennis en ervaring met RGS is een pre.
  • Kennis van moderne technieken (automatisering/digitalisering) en interesse om nieuwe ontwikkelingen te delen.
  • Relatiebouwer, sterke gesprekspartner op alle niveaus.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

NDA biedt een functie waarbij je kan bouwen aan zowel je netwerk als aan de klantenportefeuille van NDA. De kans een grote groep stakeholders te managen. Een rol waarbij je actief samenwerkt met de leden van NDA en mee kan denken in concepten en succesmogelijkheden in de markt. NDA is een kleine organisatie, die groeit met voor de Business Developer op termijn de mogelijkheid door te groeien binnen de organisatie.

Zet jij NDA / Dakbehoud Nederland verder op de kaart? Solliciteer rechtstreeks via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met via de zoekterm ‘NDA’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid van der Ploeg, consultant bij Mercuri Urval, tel. 033 – 450 14 00. Kijk ook op www.nda.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Nieuwegein, Business development, Commercieel.

Contactgegevens

Contactpersoon Astrid van der Ploeg
Telefoon 033-4501400

Vestigingsplaats

Solliciteer