Mercuri Urval

Business Analyst Zuidwest-Europa - Woerden

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 25-11-2016 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Woerden Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Zeer aantrekkelijke arbeidsvoor...
Kardex Remstar, onderdeel van de beursgenoteerde Kardex Group, is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van geautomatiseerde opslag- en orderpickingsystemen. In Nederland is de organisatie marktleider in de interne logistiek met een marktaandeel van 55%. Global zijn sinds 1873 meer dan 140.000 systemen geïnstalleerd. De op maat ontworpen oplossingen zorgen ervoor dat het opslagoppervlakte van warehouses optimaal kan worden benut, de productiviteit wordt verhoogd en arbeidsprocessen efficiënter verlopen. De organisatie heeft een breed klantenportfolio met klanten in onder andere de Industrie, Logistiek/E-commerce, Automotive, Retail en de Food sector. Het hoofdkantoor van de Kardex Group is gevestigd in Zwitserland, de organisatie heeft 1500 medewerkers en vestigingen in ruim 30 landen. Voor de opbouw van het nieuwe Business Analyse Team Europe en ter ondersteuning van de Region Director SW-Europe zijn we namens Kardex Remstar op zoek naar een

Business Analyst regio Zuidwest-Europa
tevens Key User van de nieuwe CRM applicatie Salesforce

In deze nieuwe functie
ben je de analist en adviseur voor de landendirecteuren en sparringpartner van de Region Director voor Business Development. Je combineert twee rollen in een functie. In eerste instantie ben je als Business Analyst een belangrijke speler in het aanleveren van stuurinformatie om de business in de landen optimaal te laten renderen. Vanuit specifieke informatiebehoefte (lokaal of regionaal) interpreteer je benchmarks voor business plannen en vertaal je data vanuit de huidige ERP- en CRM-systemen. Je richt Data-Cockpits (Dashboards) in en zorgt voor het monitoren van de periodieke KPI’s.

In de andere rol als Key User CRM zorg je voor de implementatie van het nieuwe Salesforce CRM pakket (2007-2008) binnen de regio. Voor collega’s ben je hiervoor het centrale aanspreekpunt. Je verzorgt de trainingen in de diverse landen. De verwachting is dat je in deze rol ongeveer 20% van je tijd zult reizen. Je rapporteert direct aan de Region Director SW-Europe en je standplaats is Woerden.

Wij vragen een analytisch sterke analist en snelle denker. Een professional die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van zijn werk, die in staat is om deadlines te behalen met behulp van een kosteneffectieve aanpak. Een flexibele én kritische adviseur die betrokken is bij business development. Je profiel:
  • Een wo-werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van Marketing, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of een soortgelijke richting met een stevige statistische component.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een marketing- of business analyse support rol.
  • Ervaring in het analyseren van data vanuit CRM-en ERP-systemen en opzetten van Data Cockpits.
  • Kennis en ervaring met één of meerdere BI-tools is een pré.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kardex Remstar biedt een nieuwe en zeer zelfstandige functie waarin je veel ruimte krijgt voor het invullen van je rol. Korte lijnen, een open cultuur en loyale medewerkers. De mogelijkheid tot het opbouwen van de internationale samenwerking met het nieuwe BA-team, bijvoorbeeld tijdens nieuwe projecten in de totstandkoming van de juiste BI-tooling. Een internationaal groeiende, technisch innovatieve organisatie die ontwikkeling stimuleert, o.a. via de eigen Academy in Duitsland. Niet onbelangrijk is het concurrerende salaris dat wordt geboden.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig? Reageer via de 'Solliciteer' button. Je vindt de vacature met ref.nr. 3323 of via de zoekterm 'Kardex'. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Weenink of Ton van den Boogaard, consultants van Mercuri Urval tel. 033 - 450 14 00. Kijk ook op http://www.kardex-remstar.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Woerden, Analyst, Economie, Bedrijfskunde.

Contactgegevens

Contactpersoon Albert van Domselaar
Telefoon +31 (0)33-45 01 400

Vestigingsplaats

Solliciteer