Mercuri Urval

Accountmanager Zuidwest-Nederland - Vanuit huis in gebied van Zuidwesten van Utrecht.

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 16-09-2016 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Vanuit huis in gebied van... Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Accountmanager Zuidwest-Nederland
Commerciële relatiebouwer met passie voor de bouw

In deze functie
ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het relatienetwerk en het behalen van omzetdoelstellingen in jouw regio voor Remix en het Sakrete merk. Je bezoekt nieuwe en bestaande klanten, zoals bouwmaterialenleveranciers en aannemers. Je vertaalt kansen in de markt naar mogelijkheden voor Remix. Klanten voorzie je van adviezen over mortelkeuze en –verwerking. Je werkt nauw samen met de commerciële binnendienst en je twee collega’s van de buitendienst. Je rapporteert aan de directeur en bent een dag per week aanwezig op het kantoor in Borger. Je werkgebied ligt ten zuidwesten van Utrecht en werkt voornamelijk vanuit huis.

Wij zoeken een energieke, proactieve verkoper met een sterke commerciële focus. Je spreekt de taal van de bouw en bent een echte gesprekspartner op alle niveaus. Met flair en overtuigingskracht weet jij anderen voor je te winnen. Jouw profiel:
  • Diploma op minimaal mbo-niveau in een technische of commerciële richting.
  • Minimaal drie jaar ervaring in een technisch commerciële buitendienst functie.
  • Werkervaring in de bouwbranche, bij voorkeur in de bouwmaterialenhandel of bij toeleveranciers.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio ten zuidwesten van Utrecht.

Remix Droge Mortel B.V.
is onderdeel van de AGAR Holding B.V. en dé specialist in droge mortel oplossingen die toe te passen zijn in vrijwel ieder bouwproject. Het verkoopkantoor bevindt zich in Borger (Drenthe) en de productie vindt plaats in Ellertshaar en Hardenberg. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige droge mortels voor de professionele verwerker in binnen- en buitenland. Door omvang, know how en innovatieve productontwikkeling is Remix toonaangevend en trendbepalend en hiermee hebben ze een leidende positie in de markt. Klantgerichtheid en kwaliteit staat bij Remix hoog in het vaandel. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Zuidwest-Nederland.

Remix Droge Mortel B.V. biedt een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Een functie met veel ondersteuning van betrokken en enthousiaste collega’s die gaan voor de beste oplossingen voor de klant. Je werkt voor een familiebedrijf, marktleider wat betreft omvang, naamsbekendheid en innovaties. De organisatie heeft een cultuur die kan worden omschreven als informeel, pragmatisch en flexibel. Goede arbeidsvoorwaarden in lijn met het niveau van de functie.

Interesse? Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button. Je vindt de vacature met referentienummer 3183 of via de zoekterm ‘Remix’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Aukes, consultant bij Mercuri Urval, tel. 033 – 450 14 00. Kijk ook op www.remix.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zuidwest Nederland, Commercieel, Sales, Verkoop.

Contactgegevens

Contactpersoon Wouter Aukes
Telefoon 033 – 450 14 00
Solliciteer